menu-Goodwill
1
4
2
5
0
2
0
3
8
ATRAȘI PENTRU CLIENȚI
GARANŢII
Goodwill Consulting este singura firmă de consultanţă din România care oferă clienților patru tipuri de garanţii, prin care vă asigurăm că suma investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă.


 Garanția de formă:
Constituie o restituire integrală a avansului plătit în cazul în care respingerea unui proiect este cauzată de nerespectarea cerințelor de formă.


Garanția pentru conformitate:
Se referă la restituirea a 50% din valoarea avansului plătit în cazul în care proiectul este respins în faza de evaluare “conformitate” – indiferent de motiv. Desigur dacă respingerea se datorează unor criterii de formă se aplică garanţia de formă. Garanția pentru eligibilitate:
Se referă la restituirea a 50% din valoarea avansului plătit în cazul în care proiectul este respins în faza de evaluare “eligibilitate” – indiferent de motiv. Desigur dacă respingerea se datorează unor criteria de formă se aplică garanţia de formă.Garanția  pentru selectie:
Se referă la restituirea a 50% din valoarea avansului plătit în cazul în care proiectul nu este selectat spre finanțare.