menu-Goodwill
1
4
6
1
7
1
4
2
3
ATRAȘI PENTRU CLIENȚI
GARANŢII
Goodwill Consulting este singura firmă de consultanţă din România care oferă clienților patru tipuri de garanţii, prin care vă asigurăm că suma investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă.


Garanția monitorizării:
Dacă pe perioada derulării contractului nu identificăm cel puțin cinci oportunități de finanțare pe an eligibile pentru client, ne obligăm să restituim preţul de bază încasat, proporţional cu numărul de finanţări nerecomandate.


 Garanția de formă:
În cazul în care respingerea unui proiect este cauzată de nerespectarea cerințelor de formă, restituim integral avansul plătit.


Garanția privind investiția:
Dacă depunem pentru un client un număr mai mare de două proiecte, atunci cel puțin unul trebuie să câștige și astfel investiția în serviciile noastre va fi rentabilă. Dacă colaborarea nu aduce aceste rezultate, costul clientului cu serviciile Goodwill Consulting este zero, pentru că îi returnăm sumele plătite.


Garanția ratei de succes:
Dacă dintr-un număr mai mare de cinci cereri de finanțare nu au fost declarate cel puțin patru câștigătoare, restituim prețul abonamentului. Această garanție reflectă rata de succes Goodwill Consulting, care este de 81%.